Schimmelwoningen - Meld het ons als u last heeft van vocht en schimmel.

Algemene voorwaarden


Laatst bijgewerkt: dinsdag 19 juni 2018 om 12:44 uur

Graag verzoeken wij u om onze algemene Voorwaarden ("voorwaarden", "algemene voorwaarden") zorgvuldig te lezen voordat men gebruik maakt van deze website ("https://schimmelwoningen.nl", "http://schimmelwoningen.nl", "www.schimmelwoningen.nl" beheerd door SP Wageningen ("wij", "we", "onze","SP", "Socialistische Partij", of "ons").

Uw gegevens worden, in verband met privacy, niet opgeslagen in een cloud. Al uw opgestuurde gegevens komen aan bij het bestuur van SP Wageningen per encrypted mail. De gegevens komen direct bij ons aan zonder tussenpersoon en worden direct opgenomen in een dossier. Dit gebeurt alleen met uw toestemming die u voorafgaand heeft gegeven bij het 'Meldingsformulier'.

Om een sterk dossier op te stellen en voor een goede rapportage verzoeken wij u om bij het 'Meldingsformulier' een foto mee te sturen van de schimmels in uw woning. Dit is niet verplicht. Voor ons is voldoende als het een foto is die van dichtbij is gemaakt. Deze foto voegen wij toe aan het dossier gekoppeld met uw verstuurde gegevens. Uw foto kan later ook gebruikt worden voor onze catalogus om te laten zien hoe groot het schimmelprobleem is in uw wijk. Dit gebeurt volkomen anoniem en uw gegevens worden niet gepubliceerd.

Al uw opgestuurde gegevens via ons 'Meldingsformulier' worden (indien u dit wenst en op uw eigen verzoek) binnen 24 uur vernietigd. U kunt uw verzoek richten aan [email protected]

Als uw gegevens niet meer noodzakelijk zijn, dan worden deze direct vernietigd. Uw gegevens zijn niet meer noodzakelijk als wij klaar zijn met onze rapportage met aanbevelingen en acties en deze hebben overhandigd aan de verhuurder.

Bij het bezoeken en/of gebruik maken van ons 'Meldingsformulier' accepteer je onze algemene voorwaarden. Bij het niet accepteren van onze algemene voorwaarden, kan er geen gebruik worden gemaakt van onze 'Meldingsformulier' en raden wij u af om gebruik te maken van onze website.

Schimmelwoningen.nl transfereert al je persoonlijke gegevens en foto's die je via het 'Meldingsformulier' hebt opgestuurd via de beveiligde SSL-encryptie-technologie (Secure Socket Layer). De opgestuurde gegevens worden alleen volledig versleuteld op beveiligde servers opgeslagen. Het voordeel van het protocol SSL (Secure Socket Layer) is dat het reeds geïntegreerd is. en je dus geen extra software te installeren hoeft. Wanneer je onze website bezoekt wordt er een beveiligde verbinding opgebouwd, zodat jouw persoonlijke gegevens tijdens de transfer van je computer naar Schimmelwoningen niet door derden kunnen worden bekeken.


Contact Us

Als u nog vragen heeft aangaande onze algemene voorwaarden, neem dan contact met ons op: per e-mail.